Du är viktig för oss! Tack för din insats!

Ännu ett händelserikt år lämnar vi bakom oss. Ett år som bjudit på glädje där vi lyckats möta nuets och framtidens behov och göra nytta för våra invånare. Men också ett år med utmaningar, försämrad ekonomi i samhället och en orolig omvärld med brottslighet, krig och kriser.

Snöiga tomtar i centrala Mjölby.

Vi har mött utmaningarna tillsammans – som organisation, men också som människor. Ditt engagemang betyder mycket för oss. Utan dig kan vi som kommun inte utföra det betydelsefulla arbete som vi har ansvar för. Därför vill vi rikta ett stort tack till dig.

Ett stort tack till dig som vårdar, som tar hand om andra, alla ni som månar om varandra. Ett tack till dig som lär ut och lär dig nytt, till dig som administrerar, kommunicerar, som tar ansvar och engagerar. Ett tack till dig som fixar, som utvecklar, som planterar, planerar och producerar, som håller våra lokaler och omgivningar inbjudande. Tack till dig som driver våra frågor, som svarar på frågor och som hjälper tillrätta.

Vi vill också visa lite extra uppskattning genom en julgåva i form av ett digitalt presentkort på 500 kronor. Presentkortet kan du använda i en lång rad butiker, restauranger och företag.

Stort tack för att du är en del av Mjölby kommun – vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Uppdraget var att skriva ett julbrev till alla anställda på kommunen från kommunchef och kommunstyrelsens ordförande.

Den här sidan använder cookies. Genom att surfa runt godkänner du det.