CV

Kriskommunikatör för den centrala krisstaben. Nyheter, foto, webb, klarspråk och centrala riktlinjer. Kommunikationsplaner för projekt+genomförandet av dem.

Strategiskt och praktiskt arbete med att bygga upp och utveckla förbundets kommunikation med bland annat ny webb, kommunikationsstrategi, nyhetsförmedling samt att ge organisationen stöd i kommunikationsfrågor och samordna förbundets kommunikatörer.

Webb, projektkommunikation, nyhetsproduktion, forskningskommunikation, språkgranskning, Facebookannonsering, grafiskt material, foto och bildhantering med mera. Ansvarig för studioporträtt. 

Kommunikatör för ett projekt som handlade om att effektivisera och samordna kommunens arbete inom samhällsbyggnad. Tyngdpunkten låg på strategi, organisationsfrågor och internkommunikation.

Ansvarig för studentwebben och nyhetsflödet till studenter på webb och sociala medier. Kommunikationsplanering, informationsinsatser, foto och grafiskt material.

Delprojektledare för invigningen av Motalabron. Ansvarade för kommunikationen kring projektet. Marknadsföringsinsatser, mediekontakter och budgetansvar samt webbredaktör för projektwebben.

Strategiskt och praktiskt kommunikationsarbete i ett projekt som väckte starka känslor och var mycket bevakat i media. Jag stöttade chefer och personal i kommunikationsfrågor, producerade kommunikationsmaterial och höll presentationer, studiebesök och event. Jag var ansvarig för omvärlds- och mediabevakning samt stf krissamordnare.

Grafisk form, säljbrev och marknadsmaterial för webb.

Uppdrag från reklam- och webbyråer och av tidningar. Textproduktion, kommunikationsrådgivning, SEO och struktur på webbplatser. Reportage (idé, text, foto) för Corren, Östgötasommar, Sommargästen och Hem och Hyra med flera.

Kurser i kreativt skrivande och i konsten att skriva nyhetsbrev. Sommarkurser (veckokurser) och studiecirklar.

Jag arrangerade visningar och event och medverkade i TV och radio. Från den tiden har jag fått med mig vana vid att ge god service, leda personal, organisera och driva projekt.

Den här sidan använder cookies. Genom att surfa runt godkänner du det.